НОВИНИ

АРТщрихи с Галя Крайчовска

Скорсезе с награда за цялостно творчество на римския кинофестивал. София Моно за осми път. 40 от най-добрите портрети на Феликс Надар в НХГ. Бонд. Джеймс Бонд - този път в двореца Врана.

Галя Крайчовска
от Галя Крайчовска
11:17, 07.07.2018
Чете се за: 00:42 мин.
Още

Маестро Скорсезе ще получи награда за цялостно творчество на римския кинофестивал. Като безценен определят приноса му към преоткриването на класическо и най-вече на италианското кино. Очаква се да покаже и първи кадри от новия филм „Ирландецът”, в който събира любимите си актьори.
Любими български актьори излизат на сцената в парка на Военната Академия. София Моно за осми път. На сцената в парка ще гледаме топ спектаклите на Камен Донев, Виктор Калев, Иван Юруков и още любими актьори. Тази година има гостуващ спектакъл от Македония и киновечер. Мариус Куркински се включва в програмата в режисьорска и актьорска роля - с „Мъжът на жена ми” и „Черното пиле”, по разкази на Николай Хайтов.
Сара Бернар, Александър Дюма, Клод Дебюси, ,Жул Верн - фотопортрети на личностите, които завъртяха кълбото с различен ритъм. 40 от най-добрите портрети на Феликс Надар, фотографът на звездите, се срещат с българската публика в Националната галерия.

Бонд. Джеймс Бонд. Този път в двореца Врана. С мелодиите от екранните истории за суперагента, на 11 юли започва петото издание на „Споделете музиката в двореца Врана”. Филмовата класика ще зазвучи в изпълнение на Софийската Филхармония под диригентската палка на Найден Тодоров, Специални гости са Милица Гладнишка, Криста, Рут Колева и Live Band.



Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
 СДС избира нов лидер
СДС избира нов лидер
Взривиха банкомат в Пловдив
Взривиха банкомат в Пловдив