НОВИНИ

Ема Стоун и Андрю Гарфийлд подхраниха мълвата, че отново са двойка

Две от най-актуалните звезди в настоящия награден сезон - американската актриса Ема Стоун и американско-британският актьор Андрю Гарфийлд, са подхранили мълвата, че отново са заедно, съобщи Контактмюзик.

bnt avatar logo
от БТА
16:06, 14.02.2017
Чете се за: 00:45 мин.
Още
ема стоун андрю гарфийлд подхраниха мълвата отново двойка

Стоун и Гарфийлд са сред претендентите за награди "Оскар" за най-добра актриса и най-добър актьор с ролите си съответно в мюзикъла "La La Land" и военната драма "Възражение по съвест". В текущия награден сезон, чиято кулминация са отличията на американската киноакадемия, бившите влюбени се засичат често. За последен път Ема Стоун и Андрю Гарфийлд се видяха на наградите БАФТА в Лондон на 12 февруари. Именно с поведението си на церемонията актьорите породиха слухове, че помежду им отново са припламнали искрите на любовта.

Според източници, цитирани от таблоида "Сън", Стоун и Гарфийлд са забелязани да се прегръщат, да се държат за ръце и да разговарят оживено, очевидно щастливи и наслаждавайки се на компанията си.

28-годишната Ема Стоун и 33-годишният Андрю Гарфийлд бяха заедно в продължение на четири години. Връзката им, белязана от събирания и раздели, приключи окончателно през април 2015 г. И въпреки че не са заедно от близо две години, и двамата не крият, че все още таят топли чувства един към друг. Запитан наскоро коя дама би избрал, ако трябва да остане на самотен остров, актьорът без колебание посочи Ема Стоун. Актрисата на свой ред неотдавна сподели, че все още много обича Андрю Гарфийлд и й е било доста трудно да се справи след раздялата си с него.

Интересно е също, че откакто не са двойка, Стоун и Гарфийлд не са имали други сериозни връзки.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Мъж се самоуби на стрелбище в София
Мъж се самоуби на стрелбище в София
4 години затвор за бившия шеф на БДЖ Олег Петков
4 години затвор за бившия шеф на БДЖ Олег Петков