НОВИНИ

Г. Свиленски, БСП: Искаме резултатите от президентските избори за кмета на София

Зам.-председателят на Националния предизборен щаб на БСП и член на Изпълнителното бюро Георги Свиленски коментира мотивите за подкрепата на левицата към кандидатурата на Мая Манолова за кмет на София. В студиото на "Още от деня" той заяви, че подкрепата не е безусловна, а основната цел е да промени модела за управление на столицата.

bnt avatar logo
от БНТ
18:36, 16.09.2019
Чете се за: 00:48 мин.
У нас

Мая Манолова имаше най-много номинации, трябваше да бъде извървян уставният път, обясни Свиленски.

Георги Свиленски, БСП: Това е абсолютно искрена, единодушна подкрепа, така че БСП излиза абсолютно мобилизирана и Мая Манолова може да разчита на една искрена подкрепа.

Нашите общински съветници ще изпълняват програмата и платформата на БСП. Мая Манолова е доказала, че може да мисли за гражданите. БСП иска да промени модела, който повече от 10 години задушава българското общество, допълни Свиленски.

Георги Свиленски, БСП: Разбира се, че нашата подкрепа не е безусловна. Ние заявихме, че има няколко неща, от които няма как да се отстъпи. Затова бяха проведени разговори, за да се стиковат и уточнят програмите.
;

Искаме да постигнем резултатите от президентските избори, в случая смяна на кмета на град София, категоричен е Свиленски.

Георги Свиленски, БСП: Целта не е в кабинета на "Московска" 33 да седне червен градоначалник, а да променим модела. ГЕРБ започнаха от София и ще свършат със София.
;

Само с критикуване не се получава. Ние срещу всеки проблем ще посочваме и решението, заяви Свиленски на въпрос за акцентите на левицата в предизборната кампания.

Георги Свиленски, БСП: Нашите кандидати са млади хора, заредени с желание за победа, с желание да променят своето населено място.

Първо политически, второ икономически и на трето място, шпионски. Така Свиленски коментира скандала от изминалата седмица, свързан с движение "Русофили".

Вижте целия разговор във видеото!

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Цената на петрола се покачи след атаката в Саудитска Арабия
Цената на петрола се покачи след атаката в Саудитска Арабия
Природата като развлечение - как стадион в Австрия се превърна в гора
Природата като развлечение - как стадион в Австрия се превърна в гора