НОВИНИ

Любомир Иванов обеща прозрачност при българското председателство на ЕС

Обществените поръчки, свързани с българското председателство на ЕС през първата половина на 2018 година, ще бъдат абсолютно прозрачни. Това каза в сутрешния блок на БНТ дипломатът Любомир Иванов, като поясни че въпреки това има големи забавяния при обжалване на обществени поръчки.

bnt avatar logo
от БНТ
11:37, 09.08.2016
Чете се за: 00:22 мин.
У нас

Страната ни ще поеме ръководството на общността 6 месеца по-рано, заради излизането на Великобритания от ЕС, като това ще бъде и една от темите на българското председателство. Дипломатът, който ще ръководи Националния център за подготовка на българското председателство на Съвета на ЕС през 2018 година заяви, че София има нужда от европеизиране.

Любомир Иванов - ръководител на Националния център по подготовката и провеждане на Българското председателство на Съвета на ЕС: "Много от основните бази, които ще използваме. Те са три всъщност - НДК, Парламента, имам предвид основно "Света София" залата, която от много време не е използвана и "Бояна". Тоест това не са много обекти, но всички са строени отдавна, всички имат нужда от реновиране".
Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Търсят се учители в Благоевградско
Търсят се учители в Благоевградско
Българското участие в днешния ден на Олимпиадата
Българското участие в днешния ден на Олимпиадата