НОВИНИ

Противоречиви информации за побоя във Враца

18-годишен ученик почина, след като беше пребит до смърт в центъра на града след скандал на пешеходна пътека. Има няколко версии за това какво точно се е случило по обяд в центъра на града, на улициата срещу Дома на техниката. Това съобщи кореспондентът на БНТ във Враца Илиана Минковска. Дали е е обикновен пътен инцидент или има друга причина за агресията на двама души срешу едно безпомощнп момче.

bnt avatar logo
от Източник: БТА
18:33, 12.01.2016
Чете се за: 00:36 мин.
У нас

Колеги журналисти са успели да заснемат с фотоапарат боя между тримата. На снимките личи как двама нападат с юмруци трети млад човек. Има вероятност при побоя да е използван и метален бокс, намекнаха от полицията. Очевидци разказаха, че момчето е блъскано и ритано, докато е паднало на земята. Възможно е при това падане да си е ударило главата, да е изпаднало в безсъзнание. Говори се, че си е глътнало езика и опитите да бъде спасен се оказали неуспешни.

Служителите от "синята зона" на същото място разказаха за БНТ, че загиналото момче е шофирало и докато карало назаден ход колата му одраскала скъп джип. Това предизвикало яростта на двама пешеходци, които впоследствие го нападнали.


;

Говори се, че никой не е разтървал биещите се, защото мелето е станало за секунди. Нападателите са заловени.

Установено е, че в побоя са участвали три лица - младежът и братята И.П./32г./ и Д.П./36г./ от Враца. На място е задържан И.П., а брат му е избягал от мястото на престъплението и се укрива. Д.П. е криминално проявен за кражби и управление на автомобил след употреба на алкохол. От ОД на МВР допълват, че са предприети са всички необходими действия за неговото задържане.

Започнато е досъдебно производство.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Книга за играчи и треньори по тенис
Книга за играчи и треньори по тенис
Тренировъчен полет на МИГ-29 на база Граф Игнатиево
Тренировъчен полет на МИГ-29 на база "Граф Игнатиево"