НОВИНИ

Незабравими моменти от деня на президентската клетва на Доналд Тръмп

Това беше денят на Тръмп, но медиите не изпуснаха от поглед нито за миг Първата дама и веднага сравниха стила на Мелания с този на Джаки Кенеди заради избора на светлосиния тоалет с шал яка на Ралф Лорън. Критиците обявиха, че е изглеждала просто съвършена.

Цветелина Йорданова
от Цветелина Йорданова
20:50, 21.01.2017
6569
Чете се за: 00:41 мин.
По света

Мелани Бромли, кореспондент на E!Нюз: "Тя направи американски избор, избра американски дизайнер, който е обличал пет Първи дами и според всички беше елегантна, фина и зададе тона на това каква Първа дама ще бъде."

Противоположни бяха оценките за избора на Келиан Конуей - дясна ръка на Тръмп и негов съветник - палто на Гучи в цветовете на американското знаме.

Мелани Бромли, кореспондент на E!Нюз: "Сравниха я с мечето Падингтън, СуперМарио и Татко Смърф. Хората не я харесаха."

Бялото беше най-предпочитаният цвят от дамите на трибуната пред Капитолия. Иванка Тръмп беше в тоалет на Оскар де ла Рента и Хилари Клинтън - в костюм на Ралф Лорън.

А един предишен обитател на Белия дом влезе в кадрите на деня с опита си да се предпази от дъжда по време на речта на Тръмп.

За Мишел и Барак Обама, в този ден имаше любов и сълзи. Все още Първата дама изпадна за миг в неловка ситуация - когато не знаеше какво да прави с подарената й от Мелания Тръмп кутия на "Тифани и Ко", преди съпругът й да я спаси и да я вземе с думите - "Аз ще се погрижа за протокола."

След 8 години с добре познатите ни семейство Обама, на сцената вече е Тръмп и многобройната му фамилия. От днес светът започва да свиква с техния стил.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Жълт код за ниски температури е обявен в 22 области от страната за 22 януари
Жълт код за ниски температури е обявен в 22 области от страната за 22 януари
Турският парламент одобри промените в конституцията
Турският парламент одобри промените в конституцията