НОВИНИ

Откриха 20-годишния Ивелин от Смилян (обзор)

20-годишният Ивелин Узунов, който беше в неизвестност 10 дни, беше открит жив в гориста местност край смолянското село Пещера. Момчето е в задоволително общо състояние, с измръзване на крайниците. Настанено е в болница; близките му вече са при него.

откриха годишния ивелин смилян обзор
bnt avatar logo
от БНТ
21:39, 14.05.2017
Чете се за: 00:36 мин.
У нас

Младежът е намерен в безпомощно състояние край селскостопанска постройка около 15 часа днес от служител на пожарната в Смолян. Веднага на място е повикан медицински екип, оказал първа помощ.

Хараламби Читанов - медицински фелдшер: Направих необходимите неща, които се правят при първа помощ... ще се възстанови момчето, понеже в момента е в добро състояние, в съзнание е, но има данни за измръзване.

Ивелин бил бос и с наранявания по ходилата от дългото бродене из непознатата планина. Роднините му, които не спираха да го търсят през цялото време, заедно с десетки доброволци се радват на щастливата развръзка.

Бисер Узунов - чичо на Ивелин: След десет дни, човек как да се чувства

Велин Узунов - баща на Ивелин: Наистина невероятно, че най-вече такъв завършек.

БНТ: Успяха да го намерят?

Велин Узунов - баща на Ивелин: Успяха, да, след толкова дни. Много благодарности на всички, направо не знам, толкова ми помагаха. И наистина много съм щастлив, че всичко така свърши.

Ивелин е приет в Смолянската болница, за да се стабилизира състоянието му. В момента роднините не допускат други хора при него.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Гръмотевични бури в Източна Индия отнеха живота на над 10 души
Гръмотевични бури в Източна Индия отнеха живота на над 10 души
Почина бившият началник на ВМА генерал Стоян Тонев
Почина бившият началник на ВМА генерал Стоян Тонев