НОВИНИ

Протест на близки на починалия палестинец в посолството у нас

Роднини и приятели на палестинеца Омар Зайед отново излязоха на протест пред Съдебната палата. Те настояват съдебна медицина да издаде час по-скоро експертиза за смъртта на 51-годишния мъж, който беше намерен мъртъв в палестинското посолство на 26 февруари.

bnt avatar logo
от БНТ
11:32, 28.03.2016
Чете се за: 00:25 мин.
У нас

Месец по-късно медицинската експертиза още не е издадена, коментират близките на Зайед. При необходимост, близките искат и втора аутопсия. Те твърдят, че днес или утре се очаква специална делегация от Палестина, която ще се включи в разследването. Заради пропуски в работата, протестиращите искат и оставката на палестинския посланик.

Ибрахим - близък приятел: Разследването трябва да доказва дали има пропуски в охраната, а то наистина има, външно и вътрешно, нямаше никаква охрана, камери. Редно е като някой греши да си поеме каквото трябва.

Рания Зайед - съпруга: Явно трябва да има някакъв натиск от българска страна, ние сме българско семейство, аз и моите деца, искаме истина, развитие по разследването, никой нищо не ни казва и нямаме никакви резултати.
Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Криминално проявен намушка дете във Велико Търново
Криминално проявен намушка дете във Велико Търново
БНТ предпазва зрителите от езика на омразата, сочи изследване
БНТ предпазва зрителите от езика на омразата, сочи изследване