НОВИНИ

Започна Консултативният съвет за национална сигурност при президента

Заседанието на Консултативния съвет при президента Румен Радев започна в 10 часа. То е посветено на законодателните мерки за противодействие на корупцията. Очаквайте новините от него в емисиите "По света и у нас", както и на живо на news.bnt.bg.

bnt avatar logo
от БНТ
10:06, 09.10.2017
Чете се за: 00:27 мин.
У нас

На "Дондуков" 2 един след друг влязоха шефът на НС Димитър Главчев, главният прокурор Сотир Цацаров, министрите на вътрешните работи Валентин Радев, на правосъдието Цецка Цачева, на финансите Владислав Горанов, лидерите на парламентарните групи на ГЕРБ Цветан Цветанов, на БСП Корнелия Нинова, на ДПС Мустафа Карадайъ, на "Воля" Веселин Марешки, Явор Нотев от ПФ.

До този момент в сградата на Президентството не са влезли премиерът Бойко Борисов и министърът на отбраната Красимир Каракaчанов. На заседание не присъства и вицепремиерът Екатерина Захариева, която е на посещение в Полша.


По-късно стана ясно, че Борисов очаква протестиращите работници от оръжейните заводи "Емко" и "Дунарит" да се срещнат с него, и едва след това ще се включи в заседанието на КСНС при президента Румен Радев.

Протестът на работниците от "Емко" и "Дунарит" се провежда в момента в центъра на София.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Работници от Емко” отново на протест пред МС
Работници от "Емко” отново на протест пред МС
12 бежанци, предимно деца, се удавиха при корабокрушение край Бангладеш
12 бежанци, предимно деца, се удавиха при корабокрушение край Бангладеш