НОВИНИ

Жена загина на пешеходна пътека в Стара Загора

Нов инцидент със загинал човек на пешеходна пътека. Шофьор уби 60-годишна жена и рани тежко друга, докато пресичали рано тази сутрин пътното платно в Стара Загора. Блъснати са от неустановен засега автомобил, а водачът е избягал. 65-годишната жена е починала на място, а другата е в болница с опасност за живота, уточниха от полицията.

bnt avatar logo
от Десислава Петкова
15:24, 11.02.2016
Чете се за: 00:25 мин.
У нас

Две жени на 60 и 65 години пресичали на пешеходната пътека, когато ги връхлетял лек автомобил. Едната загинала на място, а шофьорът избягал от произшествието.

Делян Славов - началник на КАТ-Стара Загора: Към момента неустановена марка и модел с неустановен водач, вследствие на което едната получава множество травми, а другата почива на място.

Пострадалата жена е настанена в травматологичното отделение на Старозагорската болница с множество счупвания. Вече е ясна и причината за кататстофата.

Делян Славов - началник на КАТ-Стара Загора: Висока скорост и недаване на предимство от страна на водача. Пешеходната пътека е осветена, има видимост, така че в момента провеждаме оперативно-следствени, процесуални действия по установяване на извършителя.

До сега са разпитани свидетели на катастрофата и са иззети записи от видеокамери от местопроизшествието.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Д.Танева: Българският пчелен мед е сред най-търсените в Европа
Д.Танева: Българският пчелен мед е сред най-търсените в Европа
НАТО изпраща военноморска група в Егейско море
НАТО изпраща военноморска група в Егейско море