НОВИНИ

Антон Недялков: Играхме мъжки, това е правилният път

антон недялков играхме мъжки правилният път
Снимка: БГНЕС
bnt avatar logo
от БНТ
22:04, 12.06.2022
Чете се за: 01:50 мин.
Спорт
Слушай новината

Левият краен бранител на България Антон Недялков изрази задоволството си от играта, която националният ни отбор демонстрира при визитата си на Грузия.

На стадиона в Тбилиси "лъвовете" предимно се бранеха и разчитаха на контраатаки и в крайна сметка завършиха наравно 0:0 със селекцията на наставника Вили Саньол.

Недялков определи цикъла от четирите изиграни срещи в Лигата на нациите като труден и психически, и физически. Според футболиста раздаването на предела на възможностите е правилният път за националния отбор.

"Като цяло целият лагер излезе доста труден – психически и физически. Повечето от момчетата не са играли доста време, а другата половина бяха контузени. За всеки един такъв отбор трябва време, за да може да се напасне. Благодарен съм, че този последен мач го изиграхме мъжки. Радва ме, че всички се раздадоха на сто процента. Това е пътят", започна той.

Защитникът разкри, че катастрофата на тима ни след пристигането в грузинската столица много му е повлияло и допълни, че се надявам облика на тима да е по-добър през следващите мачове.

"Катастрофата ни разклати доста. На мен лично ми повлия малко повечко, но все пак ние сме професионалисти и трябва да си свършим работата. Надявам се в следващите лагери, месеци и мачове да покажем по-добро лице", завърши Антон Недялков.

Последвайте нашия канал "Спорт по БНТ" във Viber!

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Кална вода потече от чешмите в Костенец
Кална вода потече от чешмите в Костенец
История с неочакван край: Мъж намери 140 000 лв. и ги върна на собствениците
История с неочакван край: Мъж намери 140 000 лв. и ги върна на собствениците