НОВИНИ

Бруно Фернандеш: Юнайтед заслужава повече от триумф в Лига Европа

bnt avatar logo
от Димитър Русев , Източник: БНР
15:47, 06.05.2021
Чете се за: 00:48 мин.
Футбол
бруно фернандеш юнайтед заслужава повече триумф лига европа

Полузащитникът на Манчестър Юнайтед Бруно Фернандеш заяви, че дори спечелването на трофея от Лига Европа няма да е достатъчно за големите амбиции на клуба. Тази вечер "червените дяволи" гостуват на Рома в реванш от полуфиналите на турнира, след като спечелиха първата среща на "Олд Трафорд" с 6:2 и почти си осигуриха класиране за финала.

"Ако спечелим Лига Европа, това ще бъде знак за нашето подобрение, защото през миналия сезон не спечелихме нищо. Така че спечелването на трофей ще е подобрение, но няма да е достатъчно. Но все пак това ще покаже, че играчите се представяме малко по-добре. Все още имаме да се подобряваме много и ще го направим", коментира португалският национал преди срещата тази вечер.

"Когато играеш за такъв клуб, стандартът трябва да е много висок. Всички ще кажат, че срещу Рома съм направил най-добрия си мач, защото имах два гола и две асистенции, но според това не бе най-добрият ми мач. Мисля, че играх много добре, но искам да се подобря. Най-важното за мен е, че спечелихме и се приближихме до трофея", допълни той.

Фернандеш сподели, че се надява Пол Погба и Единсон Кавани да останат в тима и през следващия сезон. "Разбира се, че знаем колко важни са те за нас, качествата, които те притежават, трудно се намират на пазара за добра цена. Мисля, че всички в отбора знаят, ще вървим нагоре, така че е важно за нас да задържим най-добрите си играчи и да продължим да се подобряваме", сподели португалецът.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Кабаков ще свири ЦСКА София - Лудогорец
Кабаков ще свири ЦСКА София - Лудогорец
"Спутник” регистрира ваксина от една доза
"Спутник” регистрира ваксина от една доза