НОВИНИ

ЦСКА отваря изнесен пункт за мача с Локо Пловдив

Стадион
Снимка: БГНЕС
bnt avatar logo
от БНТ
18:33, 29.10.2021
Чете се за: 01:52 мин.
Спорт
Слушай новината

На сайта на ЦСКА обявиха, че клубът открива изнесен пункт за тестване преди предстоящия мач с Локомотив Пловдив. Двубоят е в неделя (31 октомври) от 16.30 часа.

Столичния тим осигурява изнесена лаборатория, която ще бъде разположена до фен магазина на стадион "Българска Армия". Бързият антигенен тест ще струва 10 лв. Работното време на пункта ще бъде от 10.00 до 17.00 часа в деня на срещата.

Цялото съобщение, публикувано на сайта на клуба:

Привържениците на ЦСКА, които искат да гледат на живо предстоящия мач на тима срещу Локомотив (Пловдив) в неделя, ще могат да се възползват от специален пункт за тестване, който ще бъде открит на стадион "Българска армия" преди двубоя.

Срещата със "смърфовете" е на 31 октомври от 16.30 ч., а едно от изискванията за зрителите е да носят Зелен сертификат - да бъдат ваксинирани, да имат сертификат за преболедуван COVID-19 или да имат отрицателен PCR или антигенен тест.

За да улесни зрителите, ЦСКА ще открие изнесена лаборатория до фен магазина на "Армията", където всички желаещи ще могат да направят бърз антигенен тест, като цената му ще бъде 10 лв. Работното време на пункта ще бъде от 10.00 до 17.00 ч.

Ето и цените на билетите за мача с Локо (Пд) на каса:
Сектор "А" - 12 лв.
Сектор "В" - 8 лв.
Сектор "Г" - 6 лв.
Сектор "Б" - 6 лв.
ВИП ложа - 130 лв.

Деца до 7 години влизат на стадиона безплатно, а зрителите под 18-годишна възраст нямат нужда от представяне на зелен сертификат.

Последвайте нашата общност "Спорт по БНТ" във Viber!

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Изпитват израелска ваксина срещу COVID-19 на хапчета в Южна Африка
Изпитват израелска ваксина срещу COVID-19 на хапчета в Южна Африка
За лотовете от 4 до 9 на АМ "Хемус" няма разрешителни за строеж
За лотовете от 4 до 9 на АМ "Хемус" няма разрешителни за строеж