НОВИНИ

ЦСКА ще гони задължителна победа над Етър

Срещата на стадион "Ивайло" започва 17:00 часа

ЦСКА
Снимка: Startphoto.bg
bnt avatar logo
от БНТ
08:14, 01.11.2023
Чете се за: 02:17 мин.
Спорт
Слушай новината

ЦСКА гостува на Етър Велико Търново в отложен двубой от третия кръг на Първа лига. Срещата на стадион "Ивайло" започва 17:00 часа.

"Виолетовите" са последни в класирането на първенството с актив от 8 точки. Тимът е записал само 2 успеха през сезона, като има още 2 равенства и 10 загуби.

Въпреки това може да се каже, че към момента Етър е в добра форма, след като взе четири точки от изминалите си 2 двубоя. Сега обаче предстои домакинство на ЦСКА и задачата на великотърновци ще бъде доста трудна.

Създава се впечатление, че настроението в лагера на ЦСКА е чудесно и отборът е готов за титла. Тимът е безкомпромисен срещу по-слабите тимове в първенството, но виждаме, че не успя да победи Черно море, Лудогорец и Левски. Към този списък вече може да добавим и Арда, след като двата тима не се победиха на „Българска армия“ в последния кръг и завършиха при нулево равенство.

Една от звездите на "червените" – Тобиас Хайнц, най-вероятно ще пропусне срещата с Етър. Треньорът на тима Нестор Ел Маестро възнамерява да даде почивка на най-добрия си футболист и той ще седне на пейката днес. Хайнц има 16 мача от началото сезона в efbet Лига и двата двубоя от предварителния кръг на Лигата на конференциите. Общо норвежецът е записал 1336 минути игра.

В същото време старши треньорът на Етър – Светослав Петров, разкри, че няма проблеми с контузени играчи и всички за на линия за мача с ЦСКА.

Последвайте нашия канал "Спорт по БНТ" във Viber

Последвайте ни и във Фейсбук, за да сте винаги в час с последните спортни новини

Намерете БНТ в социалните мрежи: Instagram, Facebook, LinkedIn, TikTok

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Арда и Левски се изправят един срещу друг в интригуващ сблъсък
Арда и Левски се изправят един срещу друг в интригуващ сблъсък
Каква ще е цената на газа за ноември?
Каква ще е цената на газа за ноември?