НОВИНИ

Дербито ЦСКА - Лудогорец ще се играе на 19 декември

Борил Гочев
от Борил Гочев
15:27, 08.11.2021
Чете се за: 01:52 мин.
Спорт
дербито цска лудогорец играе декември
Слушай новината

Дългоочакваната битка на върха в родната efbet Лига между отборите на ЦСКА и Лудогорец ще се изиграе на 19 декември от 16.30 часа на стадион "Българска армия".

Новината беше обявена от от Българския футболен съюз (БФС), който днес публикува цялата програма до края на есенния полусезон за Първа и Втора лига.

Припомняме ви, че срещата между ЦСКА и Лудогорец първоначално беше част от програмата на 3-ия кръг в първенството и беше предвиден да се състои на 8 август, но тогава беше отложен заради ангажиментите на двата тима в европейските клубни турнири.

Лидерите в шампионата ще изиграят и още един двубой помежду си на 29 ноември, когато на своя "Хювефарма Арена" "орлите" посрещат състава на Стойчо Младенов в мач от редовния 16-ти кръг.

В същото време бяха обявени и датите и на останалите три отложени двубоя от първите няколко кръга, които също бяха повлияни от участието на родните тимове в Европа.

Шампионът Лудогорец ще гостува на Арда на 16 декември от 14.15 часа, а по-късно същия ден ЦСКА се изправя срещу столичния Локомотив.

Последният двубой за календарната година в Първа лига пък е насрочен за 22 декември, когато "червените" посрещат на "Българска армия" състава на Арда.

За всички останали тимове, есенния полусезон ще приключи със срещите от 19-ия кръг на първенството, които ще се проведат между 10 и 13 декември.

Последвайте нашата общност "Спорт по БНТ" във Viber!

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Програма "Топъл обяд" ще осигури безплатна храна на над 1000 деца
Програма "Топъл обяд" ще осигури безплатна храна на над 1000 деца
Рекорден брой новозаразени с COVID-19 в Германия
Рекорден брой новозаразени с COVID-19 в Германия