НОВИНИ

Георги Дерменджиев: Доволен съм от съперниците в Турция, предпочитам силни противници

георги дерменджиев доволен съм съперниците турция предпочитам силни противници
bnt avatar logo
от БНТ
12:30, 11.01.2024
Чете се за: 02:20 мин.
Спорт
Слушай новината

Старши треньорът на Лудогорец Георги Дерменджиев говори преди заминаването на разградчани за лагера в Белек. Той разкри, че всички футболисти ще са на линия, а решението за Игор Пластун да бъде продаден е взето много преди той да дойде в Разград.

Дерменджиев коментира и появилите се в медийното пространство информации за нови футболисти в тима и евентуалното напускане на Текпетей.

„Аз не мога да кажа нищо по въпроса за Игор Пластун. Много преди да дойда е взето това решение. Към мен Текпетей не се е обърнал с това, че иска трансфер. За момента съм разговарял с него. Наистина е мотивиран да направи подготовка и да се чувства добре през втория полусезон. Още на пресконференцията Караманджуков ви каза, че има много спекулации. За румънския вратар също е спекулация“, каза наставникът на "орлите" на летище София.

"Доминик Янков винаги съм го харесвал и е имал качества. Имам специални разговори с него. Трябва да оправи отношението си в тренировъчния процес“, обясни треньорът.

„Всички са на линия. Нямаме проблеми преди заминаването. Аз се надявам да мине ползотворно тази подготовка. Важно е да бъдем добре подготвени и още по-важно е да няма контузии. На тоя етап сме това, което виждате в момента", каза Дерменджиев.

Той коментира и отборите, с които Лудогорец ще играе по време на лагера.

„От съперниците в Турция съм доволен. Знаете, че предпочитам силни противници, за да премерим сили и да видим докъде сме стигнали. Антон Недялков ще дойде директно в Турция“, заяви наставникът на разградчани.

Последвайте нашия канал "Спорт по БНТ" във Viber

Последвайте ни и във Фейсбук, за да сте винаги в час с последните спортни новини

Намерете БНТ в социалните мрежи: Instagram, Facebook, LinkedIn, TikTok

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Бойко Борисов: При ротацията не трябва да се говори за нови вицепремиери
Бойко Борисов: При ротацията не трябва да се говори за нови вицепремиери
КЕВР: Цената на водата в Ямбол и Видин е надхвърлила социалната поносимост
КЕВР: Цената на водата в Ямбол и Видин е надхвърлила социалната поносимост