НОВИНИ

Иван Зайцев със специално обръщение към талантите, които ще се включат в турнира "Звезди на бъдещето"

Волейболната надпревара за подрастващи до 16 години ще се проведе за трета поредна година между 21 и 23 декември в зала "Левски София"

иван зайцев специално обръщение талантите включат турнира звезди бъдещето
bnt avatar logo
от БНТ , Източник: ВК Левски
15:17, 10.12.2023
Чете се за: 02:45 мин.
Спорт
Слушай новината

Звездата на италианския волейбол Иван Зайцев отправи специално послание към бъдещите звезди на волейбола, които се включиха в международния турнир "Звезди на бъдещето", организиран от Левски София.

За трета поредна година таланти от най-успешните европейски школи идват в София за надпреварата, която вече има сериозна репутация във волейболния свят като едно от най-предпочитаните състезания за момчета и момичета, поели по своя път към големия спорт.

Изданието през 2023-а година ще се проведе е от 21 до 23 декември в спортна зала "Левски София", а в него ще се включат общо 12 отбора – момчета и момичета до 16 години.

„Здравейте, момичета и момчета. Казвам се Иван Зайцев. Искам да ви изпратя много поздрави и да пожелая много успехи на всички в турнира „Звезди на бъдещето“. Изпращам голяма прегръдка на всички. Забавлявайте се“, казва лидерът в националния отбор на Италия към талантите, които ще се съберат в България преди Коледа.

Иван Зайцев, който играе за Лубе Чивитанова, където в момента е съотборник с българския талант Александър Николов, е двукратен медалист от олимпийски игри, капитан на националния отбор на Италия, трикратен медалист от европейски първенства, двукратен медалист в Световната лига, шампион на Италия, носител на Купата и Суперкупата на Италия, носител на Купата на CEV, финалист в Шампионската лига и на световното клубно първенство.

Италианският Дяволи Роза, руският Ямал Нови Уренгой, сръбският Цървена звезда и българските Левски София, Берое Стара Загора и Люлин са сред участниците при момчетата в третото издание на „Звезди на бъдещето“. Изключително силно международно участие се очаква и в надпреварата при момичетата.

Над 350 таланти – бъдещи звезди на европейския и световния волейбол, взеха участие в първите две издания на турнира, организиран от Левски София.

Последвайте нашия канал "Спорт по БНТ" във Viber

Последвайте ни и във Фейсбук, за да сте винаги в час с последните спортни новини

Намерете БНТ в социалните мрежи: Instagram, Facebook, LinkedIn, TikTok

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Българките отстъпиха на Турция във финала на европейската квалификация по бадминтон в София
Българките отстъпиха на Турция във финала на европейската квалификация по бадминтон в София
Животните от зоопарка в Бургас вече очакват Дядо Коледа (Снимки)
Животните от зоопарка в Бургас вече очакват Дядо Коледа (Снимки)