НОВИНИ

Константин Мирчев пред БНТ: Мога да обещая, че ЦСКА ще е различен (ВИДЕО)

Един от помощниците на Александър Томаш в ЦСКА се надява футболистите да изградят отличим стил на игра.

Снимка:
bnt avatar logo
от БНТ
13:15, 15.09.2024
Чете се за: 02:22 мин.
Спорт
Слушай новината

Един от помощниците на Александър Томаш в ЦСКА Константин Мирчев обещава, че армейците ще променят облика си в най-скоро време, след слабия старт на сезона.

Бившият футболист и юноша на клуба е помощник на Александър Томаш в Банско, Локомотив Горна Оряховица, Верея Стара Загора, Берое Стара Загора, Етър Велико Търново, Локомотив Пловдив и Спартак Варна.

"Чувстваме се наистина добре у дома си. Същевременно имаме голяма отговорност. Заредени сме с желание и амбиция. От самото начало си поставихме за цел да гледаме това, което предстои. Целим да поставим ЦСКА на мястото, на което трябва да бъде", сподели той в интервю за предаването "Арена спорт".

Шампионът и носител на Купата на България през 1996/97 твърди, че желанието и амбицията в Александър Томаш са се увеличили, след като е поел "червените".

"Няма време за експерименти и чакане. Искат се резултати по най-бързия начин. Отговорността е сериозна и ние не се плашим. Имаме способности да реализираме целта. Мога да обещая, че ЦСКА ще е различен от това, което беше през началото на сезона. Наистина Александър Томаш е амбициозен и емоционален. От краткото време, в което работим в ЦСКА, той е още по-амбициран и зареден с по-голяма страст и желание", допълни синът на футболиста на ЦСКА Светлин Мирчев - Доцента.

Мирчев се надява футболистите да изградят отличим стил на игра.

"Искаме да покажем на футболистите, че ще играе този, който заслужава. Няма отписани футболисти. Най-важни са резултатите. Това се опитваме да втълпим на футболистите. ЦСКА ще излиза за победа във всеки мач. Ще работим всеки ден. Ще се опитаме да изградим стил - ЦСКА да атакува, пресира и побеждава", добави треньорът.

Автор: Росен Станчев

Вижте цялото интервю във видеото.

Последвайте нашия канал "Спорт по БНТ" във Viber

Последвайте ни и във Фейсбук, за да сте винаги в час с последните спортни новини

Намерете БНТ в социалните мрежи: Instagram, Facebook, LinkedIn, TikTok

Гледайте НА ЖИВО спорт безплатно на:

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Какво пише в джентълменското писмо от ПП до ГЕРБ?
Какво пише в джентълменското писмо от ПП до ГЕРБ?