НОВИНИ

Легендата Желко Обрадович позира с тениска на БК Ямбол

легендата желко обрадович позира тениска ямбол
bnt avatar logo
от БНТ
18:27, 03.10.2023
Чете се за: 02:07 мин.
Спорт
Слушай новината

Легендарният сръбски баскетболен наставник Желко Обрадович демонстрира симпатиите си към БК Ямбол, след като от родния клуб публикуваха негова снимка, на която той позира с екип на състава от Националната баскетболна лига (НБЛ).

В момента най-успешният треньор в историята на Евролигата със своите 9 трофея е начело на отбора на Партизан Белград, където директор на академията е Зоран Стеванович, който преди 20 години игра у нас именно за тима на Ямбол.

"За нас е чест, Желко Обрадович. Деветкратният шампион в Евролигата показа симпатиите си към ямболския отбор. Припомняме, че друга легенда на Партизан и настоящ директор на академията на белградския клуб Зоран Стеванович игра за Ямболгаз през сезон 2002/2003. При скорошна визита на представители на БК "Тунджа" Ямбол в Белград бе договорено треньори от ямболската школа да посещават тренировъчни занимание, на който си поискат отбор на Партизан и да черпят опит от един от най-реномираните клубове в Европа", написаха от БК Ямбол.

След броени дни Желко Обрадович и воденият от него Партизан Белград ще дадат старт на новата си кампания в Евролигата, когато в четвъртък (5 октомври) гостуват на израелския Макаби Тел Авив.

В същото време отборът на Ямбол ще октрие сезона си Националната баскетболна лига (НБЛ) с визита на ЦСКА тази събота (7 октомври) от 19:00 часа.

Последвайте нашия канал "Спорт по БНТ" във Viber

Последвайте ни и във Фейсбук, за да сте винаги в час с последните спортни новини

Намерете БНТ в социалните мрежи: Instagram, Facebook, LinkedIn, TikTok

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Деца под 16 години да не влизат в социалните мрежи без съгласие на родител обсъждат в Румъния
Деца под 16 години да не влизат в социалните мрежи без съгласие на родител обсъждат в Румъния
Филип Лам: Убеден съм, че с новия треньор можем да стигнем до финал на Евро 2024
Филип Лам: Убеден съм, че с новия треньор можем да стигнем до финал на Евро 2024