НОВИНИ

Луис Енрике: Барселона е по-голяма от всеки играч

луис енрике барселона голяма всеки играч
Снимка: БГНЕС
bnt avatar logo
от БНТ , Източник: БГНЕС
21:30, 05.09.2020
Чете се за: 00:38 мин.
Спорт

Селекционерът на Испания и бивш наставник на Барселона Луис Енрике зае страната на каталунците в спора с Лионел Меси и заяви, че клубът е по-голям от всеки един играч. Вчера аржентинската звезда обяви, че остава на "Ноу Камп", но единствената причина за това е, че не иска да влиза в съдебен спор с клуба. Той отправи и много остри и директни критики към ръководството и президента Хосе Мария Бартомеу.

"Мисля, че клубът винаги трябва да е над всеки играчи. Барселона е създаден през 1899 година и е един от най-великите отбори в света, който винаги е печелил трофеи. Очевидно досега имаше прекрасна връзка между Лео и клуба, той помогна на Барса да израсне много, но ми се искаше да се стигне до някаква договорка", коментира Енрике преди утрешния мач на Испания с Украйна.

"Рано или късно Меси ще спре да играе за Барса и клубът ще продължи да печели титли и без него, както и Меси би продължил да е страхотен играчи още много години, ако реши да си тръгне", допълни Енрике, който бе начело на Барселона и Меси в продължение на три години между 2014 и 2017.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Един убит при престрелка в Белград, полицията задържа трима души
Един убит при престрелка в Белград, полицията задържа трима души
Отличен старт на България на европейското U18
Отличен старт на България на европейското U18