НОВИНИ

Любо Пенев: ВАР се намесва като му е кеф

Любослав Пенев
Снимка: БГНЕС
bnt avatar logo
от БНТ
22:27, 15.05.2021
Чете се за: 01:32 мин.
Футбол
Слушай новината

Старши треньорът на ЦСКА Любослав Пенев беше категоричен, че неговият тим няма да се откаже от битката за второто място, независимо от поражението с 0:2 от Локомотив Пд.

След загубата „червените“ са на третата позиция с три точки по-малко от пловдивчани. До края на шампионата остават по два мача, но „смърфовете“ са с по-добри показатели от редовния сезон.

„Може би има и такива мачове, отправихме удари, но неточни. Ние играхме малко по-различни полувремена, през първото бяхме по-дисциплинирани, а през второто отстъпихме инициативата, малко се отдръпнахме и това ни попречи. Това видях, но на какво го отдавам, ще мога да разбера, след като гледам видео от мача“, сподели Любослав Пенев.

„Имаме още два мача и това ни е програмата.“

Любослав Пенев коментира и намесата на ВАР в двете ситуации с попаденията срещу ЦСКА.

„Нямам никакви претенции, ВАР се намесва когато му е кеф, ще се радвам да бъде в услуга на съдиите. Ако има нарушение, да знаем, че е дузпа. Нали така? Ние не абдикираме от никъде, ние не се отказваме, това е философията ни. Това се опитвам да уча футболистите по време на тренировка. Днес загубихме“, завърши Любослав Пенев.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Крушарски: Спирачките на Локомотив са износени, не държат
Крушарски: Спирачките на Локомотив са износени, не държат
Тунчев след успеха над ЦСКА: Всяка победа е ценна
Тунчев след успеха над ЦСКА: Всяка победа е ценна