НОВИНИ

Любослав Пенев: Аз съм човек на дела, а не на приказки

любослав пенев постигнахме победа един силен левски
Снимка: БГНЕС
bnt avatar logo
от БНТ
09:22, 22.08.2022
Чете се за: 02:27 мин.
Спорт
Слушай новината

Старши треньорът на ЦСКА 1948 Любослав Пенев похвали своите възпитаници, след като отборът му постигна резултат макар за пореден път да остана на терена с десет души.

На пресконференцията след победата над Локомотив София с 2:0, наставникът заяви, че предварително подготвеният план за срещата е дал резултат през втората част.

"Спечелихме три точки, имахме си план за конкретния мач. Отборът се представи добре. Както винаги имахме някакви тактически идеи. И първото и второто полувреме бяхме активни. През второто полувреме нещата се получиха по-добре", смята той.

"Матадорът" коментира и директния червен картон на Александър Колев. Столичани за пореден път остават с човек по-малко на терена, след като по-рано през сезона играчи на "червените" бяха гонени и в мачовете срещу Ботев Враца и Левски.

"Случва ни се да играем с човек по-малко, но реакцията бе много добра, професионална и положителна. Не бързаме да вкарваме гол, вкарваме го, когато имаме тази възможност. Затова трябва да играем с търпение. Почваме да свикваме с тенденцията да играем с десет души. Няма напрежение у момчетата, ще починат утре с възстановителна тренировка. Вторник-сряда ще започнем да мислим за следващия мач. Много добър ангажимент от момчетата към мача. Ние лесни мачове няма да имаме, както бе и днес. Локомотив е един дисциплиниран и подреден отбор. Георги Русев бе резерва, поради тактическия план. Без значение колко играе, всеки трябва да показва. максимума от своите възможности, а не да се цупи и мръщи. Всички тези приказки се защитават на терена от дела. Аз съм човек на дела, а не на приказки", допълни той.

Последвайте нашия канал "Спорт по БНТ" във Viber

Последвайте ни и във Фейсбук, за да сте винаги в час с последните спортни новини

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Таско Ерменков, БСП: "Газпром" е единственият вариант за недостигащите на България количества
Таско Ерменков, БСП: "Газпром" е единственият вариант за недостигащите на България количества
Александър Дунчев, ПП: Забраната за износ на дървесина е популистка и не се спазва
Александър Дунчев, ПП: Забраната за износ на дървесина е популистка и не се спазва