НОВИНИ

Официално: Александър Везенков остава в Олимпиакос до 2024 година

Борил Гочев
от Борил Гочев
16:16, 24.09.2021
Чете се за: 01:52 мин.
Спорт
официално александър везенков остава олимпиакос 2024 година
Слушай новината

Българският баскетболен национал Александър Везенков официално подписа нов договор с клубния си тим Олимпиакос, който ще го задържи в гръцкия гранд в следващите три години.

Везенков е провел лична среща с братята Ангелопулос, които са президенти на "червено-белите", на която са били уточнени и детайлите по новия договор на българина.

Веднага след подписването на контракта, Александър Везенков се похвали в социалните мрежи и заяви, че целта пред него и отбора е да върнат Олимпиакос на мястото, където заслужава.

"Удължаването на сътрудничеството ми с Олимпиакос с още три години ме изпълва с радост и чувство за отговорност. Искам да благодаря на президентите Йоргос и Панайотис Ангелопулос за доверието и подкрепата, които ми оказват, както и на моите треньори, моите съотборници и всички хора от екипа за отличното сътрудничество в тази “семейна” атмосфера.

Искам също да благодаря на семейството си, което стои до мен през всичките тези години в лесните и трудните моменти. Целта на всички нас е да видим Олимпиакос там, където заслужава, и да доставим радост на нашите фенове. Само с упорита работа ще успеем. Надявам се да сме здрави и да имаме един вълнуващ сезон.", сподели Александър Везенков в Инстаграм.

Българинът пристигна в гранда от Пирея през 2018 година, след като преди това беше играл за отборите на Арис (Солун) и Барселона.

Последвайте нашата общност "Спорт по БНТ" във Viber!

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Търсят се варианти за разтоварване на заседналия край Камен бряг кораб
Търсят се варианти за разтоварване на заседналия край Камен бряг кораб
Пуснаха срещу 5000 лв. парична гаранция обвинения за подкуп данъчен служител
Пуснаха срещу 5000 лв. парична гаранция обвинения за подкуп данъчен служител