 
                     
                     
                    Носител на три звезди Мишлен и бивш баскетболист е един от тримата шеф готвачи, избрани да представят френската кухня на предстоящите Олимпийски игри в Париж.
В менюто на атлетите е включено например гаспачо от диня и нахут с пушено цвекло и вода от върбинка. Нахутът не е избран случайно, защото е богат на фибри и минерали и лесно се усвоява, обяснява 47-годишният шеф готвач от Марсилия Александър Мазиа.
Въглехидратният хляб, паста, ориз, грис, булгур и картофи също ще присъстват на масата. Сокове и плодове ще помагат на спортистите да не се дехидратират.
 Илияна Йотова: Кого лъжем? Нашият дефицит е много по-висок от този, който се представя
                                            
                    
                        Илияна Йотова: Кого лъжем? Нашият дефицит е много по-висок от този, който се представя
                    
                     Нови спорове по линията на Бюджет 2026: От раздаване на пари до постна пица
                                            
                    
                        Нови спорове по линията на Бюджет 2026: От раздаване на пари до постна пица