НОВИНИ

От БФС потвърдиха забраната за картотекиране на ЦСКА с още два случая

бфс обяви новата забрана цска картотекиране играчи
bnt avatar logo
от БНТ
14:35, 04.03.2022
Чете се за: 02:15 мин.
Спорт
Слушай новината

Дисциплинарната комисия към Българския футболен съюз потвърди за нови два случая, които спират картотекирането на „червените“ на нови играчи. Става дума за финансови задължения към Бернардо Тенгариня, който почина през миналата година, и Антонио Вейга Барос.

В сайта на БФС обявиха, че информацията от страна на ФИФА е от 28 февруари.

Преди около две седмици подобни решения имаше по делата на Серджиньо Рибейро, както и на Франциско Морено.

Ето и публикацията на Дисциплинарната комисия:

Предвид неизпълнени финансови задължения към Бернардо Давид Мендес де Кампос Тенгариня от ПФК "ЦСКА-София" гр. София, съгласно решение на Спортният арбитражен съд в Лозана /CAS/ и въведена от ФИФА - забрана за регистриране на нови играчи в международен план, както и сезиране на ДК при БФС от Дисциплинарната комисия на ФИФА от 28.02.2022 година, на основание чл.71, ал.1, б. г/ от ДП /2021/2022/ – ДК налага забрана за картотекиране на нови футболисти на ПФК "ЦСКА-София" гр. София влизащо в сила от датата на сезиране. Забраната е в сила до следващо решение на ФИФА.

Предвид неизпълнени финансови задължения към Нилсън Антонио Да Вейга Барос от ПФК "ЦСКА-София" гр. София, съгласно решение на Спортният арбитражен съд в Лозана /CAS/ и въведена от ФИФА - забрана за регистриране на нови играчи в международен план, както и сезиране на ДК при БФС от Дисциплинарната комисия на ФИФА от 28.02.2022 година, на основание чл.71, ал.1, б. г/ от ДП /2021/2022/ – ДК налага забрана за картотекиране на нови футболисти на ПФК "ЦСКА-София" гр. София влизащо в сила от датата на сезиране. Забраната е в сила до следващо решение на ФИФА.

Последвайте нашия канал "Спорт по БНТ" във Viber!

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Фернандо Алонсо стана мениджър на Никола Цолов
Фернандо Алонсо стана мениджър на Никола Цолов
Украинска гимнастичка стана медицински доброволец в родината си
Украинска гимнастичка стана медицински доброволец в родината си