НОВИНИ

От ПСЖ са се свързали със Зинедин Зидан

Зинедин Зидан Реал Мадрид
Снимка: БГНЕС
bnt avatar logo
от БНТ
15:30, 23.11.2021
Чете се за: 01:52 мин.
Спорт
Слушай новината

Представители на Пари Сен Жермен са се свързали със Зинедин Зидан в случай на евентуално напускане на мениджъра Маурисио Почетино, съобщава ESPN.

Бившият старши треньор на Реал Мадрид е кандидат номер 1 за собствениците на френския клуб, ако загубят настоящия си наставник, който може да поеме Манчестър Юнайтед.

49-годишният Зинедин Зидан е на разположение, след като напусна “Сантяго Бернабеу” миналото лято след втория си престой в Реал Мадрид. С "Белия балет" той спечели 190 от 301 мача, триумфира три пъти в Шампионската лига и грабна два трофея в испанското футболно първенство.

В медиите вече се появиха информации, че самият Зинедин Зидан също има интерес към поста в ПСЖ.

Представителите на френския гранд също вярва, че неговият прагматичен подход и начинът му на ръководене са подходящи за звездния тим, който включва Лионел Меси, Неймар и Килиан Мбапе.

Маурисио Почетино все пак се е съсредоточил върху работата си, тъй като в сряда, 24 ноември, му предстои двубой от Шампионската лига в Англия срещу Манчестър Сити.

В неделя Манчестър Юнайтед освободи Оле Гунар Слоскяер след поредица неубедителни резултати. „Червените дяволи“ се насочиха към Зинедин Зидан, но той е отхвърлил предложението. Сред останалите кандидати за поста е и Маурисио Почетино.

Последвайте нашата общност "Спорт по БНТ" във Viber!

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Вандали увредиха коледната украса в Търговище
Вандали увредиха коледната украса в Търговище
Гълъб Донев: Държавата ще подпомогне всички пострадали при пожара в Рояк
Гълъб Донев: Държавата ще подпомогне всички пострадали при пожара в Рояк