НОВИНИ

От Ювентус се надяват Роналдо да остане

bnt avatar logo
от Калоян Николов
15:56, 08.08.2020
Чете се за: 00:40 мин.
Европейски футбол
ювентус надяват роналдо остане

Президентът на Ювентус Андреа Аниели е убеден, че голямата звезда на отбора Кристиано Роналдо няма да напусне тима през летния трансферен прозорец.

Снощи 35-годишният португалец преживя поредното разочарование на "Старата госпожа" в Шампионската лига, въпреки че направи всичко възможно това не се случи.

Кристиано вкара и двата гола за Юве в мача срещу Лион, който завърши с резултат 2:1 за италианците, но това не бе достатъчно за "бианконерите" да продължът към 1/4-финалите в турнира на богатите.

Според "Франс Футбол" Роналдо е крайно разочарован от неуспехите на Ювентус в Шампионската лига и е готов да си тръгне в посока Франция - към Пари Сен Жермен.

"Напълно съм уверен, че той ще остане, заяви Аниели след отпадането на шампиона на Италия. - Мисля, че тази публикация е свързана с интервю от преди няколко месеца. Това е стар медиен трик. Мога да ви уверя, че Роналдо остава основeн стълб на Ювентус".

"Този сезон очевидно е сладко-горчив. Беше много трудна кампания, постигнахме страхотен успех със спечелването на девета поредна титла и написахме нова глава в историята. Маурицио заслужава своя специална страница, тръгвайки от аматьорските дивизии и стигайки до Скудетото", коментира още президентът на Юве.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
СДВР: Барикадите ще бъдат премахнати
СДВР: Барикадите ще бъдат премахнати
Дъжд от оставки на висши държавници след взрива в Бейрут
Дъжд от оставки на висши държавници след взрива в Бейрут