НОВИНИ

Футбол под вода в Южна Корея

С наближаването на старта на Световното първенство по футбол в Бразилия, ставаме свидетели на все по-оригинални начини за подкрепа на любимия отбор.

bnt avatar logo
от БНТ
22:45, 09.06.2014
Чете се за: 00:29 мин.
По света
С наближаването на старта на Световното първенство по футбол в Бразилия, ставаме свидетели на все по-оригинални начини за подкрепа на любимия отбор. Южнокорейски аквариум представи подводно футболно шоу, за да окуражи играчите на националния отбор на страната. Освен морски обитатели, посетителите на аквариума в южнокорейската столица Сеул, имаха възможност да наблюдават и водолаз, изпълняващ футболни трикове под вода. Необичайното представление имаше за цел да мотивира футболистите на страната за победи в предстоящите им мачове на Световното първенство в Бразилия. Публиката остана очарована от шоуто.
Ким Хюн-кюнг, на 67 години: "Беше много забавно за гледане. Надявам се националният ни отбор по футбол да постигне добри резултати на Световното първенство."
Южна Корея е в една група с Белгия, Алжир и Русия и играе първия си мач на 12-ти юни. Това е осмото поредно участие на страната на мондиал. През 2002-ра южнокорейците достигнаха до полуфиналите.
Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
По света и у нас в 100 секунди
По света и у нас в 100 секунди
Провал заплашва летния културен сезон във Франция
Провал заплашва летния културен сезон във Франция