НОВИНИ

Чарли Шийн за пореден път разчупи клишето

Благотворителната кампания, при която хора се заливат с кофи с ледена вода завладя звездите.

bnt avatar logo
от БНТ
19:03, 20.08.2014
Чете се за: 00:42 мин.
По света
Благотворителната кампания, при която хора се заливат с кофи с ледена вода завладя звездите. И много спортисти се включват в нея. В последните дни интернет прелива от клипове на популярни личности в подкрепа на страдащите от амитрофична латерална склероза. Не липсват обаче и критици на начина, по който звездите трупат още слава. Един от най-големите холивудски ексцентрици - Чарли Шийн също се включи, но по свой начин. Чарли Шийн беше предизвикан от няколко души да се включи в кампанията. Актьорът изненада всички като вместо ледена вода, изсипа върху себе си банкноти на стойност 10 хиляди долара.
Чарли Шийн, актьор: "О, чакайте, това не е лед. Това са 10 хиляди долара в брой, които аз ще даря на фондацията ALS. Ледът ще се стопи, но тези пари действително ще помогнат на хората."
Кампанията набира средства за страдащи от заболяването, поразяващо моторните неврони. От фондацията съобщават, че в последната седмица даренията им са се увеличили с повече от 1000%. Противници на начина, по който се популяризира кампанията обаче не липсват както сред обикновените хора, така и сред звездите. Чарли Шийн предизвика своите колеги актьорите Джон Крайер и Аштън Къчър, заедно с продуцента Чък Лори, също да се включат в кампанията, но следвайки неговия пример - с голямо дарение, а не с показност.
Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
 Пожар на Петте кьошета
Пожар на Петте кьошета
Драма със собствеността на храм-паметник Александър Невски
Драма със собствеността на храм-паметник "Александър Невски"