НОВИНИ

Астрологът Гал Сасон с прогноза за 2018

С наближаването на Новогодишните празници всеки от нас иска да знае какво му предстои. Независимо дали вярваме на звездите или сме скептични, не е лошо да надникнем в бъдещето. Световноизвестният астролог Гал Сасон начерта основните тенденции, които ще ни донесе Жълтото земно куче.

Миглена Стойчева
от Миглена Стойчева
20:22, 26.12.2017
8192
Чете се за: 01:18 мин.
У нас

Със сигурност 2018 ще е динамична, ще превключи събитията на втора предавка и ще направи така, че заложеното през миналата година да се развие главоломно през тази. Ще е щедра към онези, които пазят приятелите си и са лоялни в отношенията си, защото това са основните черти в характера на кучето.

Гал Сасон - астролог:
Годината на Кучето е отворена възможност. Ако се страхуваш, ще бъде ужасна, ако си оптимист, ще бъде оптимистична. Тя ще е година на това, което ние проектираме. Защото годината на Петела си е годината на петела, годината на Заека е годината на Заека, годината на Змията е годината на змията. Но годината на Кучето... на коя порода? Има толкова различни видове, които ние сме модифицирали генетично, за да отговарят на това, което ни харесва. Но кои сме ние? Ето в този въпрос се крие всичко. Това е година, която ще ни помогне да разберем себе си.

Сатурн се мести в Козирог и това ще поощри амбициите и кариерата ни. Ще има пет слънчеви затъмнения, вместо обичайните четири. Но не бива да се стряскаме. За всяка зодия годината ще носи добри възможности в определена сфера

Гел Сасон:
за Овена това е кариерата, за Телеца - обучението, за Близнаците - интимността, за Рака - взаимоотношенията, за Лъва - работата, за Девата - любовта, за Везните - дома и семейството, за Скорпиона - общуването, за Стрелеца - парите, за Козирога - всичко, защото Сатурн е в техния знак, за Водолея - разделите с това, което им тежи, за Рибите - приятелството.

За България годината ще е изключително важна и с много добри възможности.

Гал Сасон:
Интересно е, че България е двоен козирог. Добрата новина за страната е, че Сатурн излиза от дома на болката и страданието. Така че всички видове страхове или трудности, които българите изпитваха през последните три години, бавно ще отшумяват. Проблемът е, че Сатурн ще бъде върху Луната в звездната карта на България. Луната отговаря за хората. Така, че хората тук ще преминат през генерални промени, ще изпитват малко по-голям натиск, особено през февруари, юли и ноември. Това ще са жизненоважни месеци. Но пък Юпитер влиза в дома на кариерата за България, така че ще има едно отваряне в тази сфера. В зведзната карта на страната има заложен аспект на лидерство. Това се случва на всеки 12 години и ще се отрази наистина позитивно.

Важно е през тази година да не се поддаваме на страховете си. Това е ключовият съвет на астролога. Спазим ли го, ще опознаем по-добре себе си и ще си гарантираме личностно израстване.



Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Какво се прави през втория ден на Коледа?
Какво се прави през втория ден на Коледа?
Без елха, но с коледно настроение посрещат празниците в село Краище
Без елха, но с коледно настроение посрещат празниците в село Краище