НОВИНИ

БФС ще подари на деца 1000 билета за мача на Бербатов

Българският футболен съюз подарява незабравимо изживяване на деца от футболните школи - да се докоснат до магията на световните звезди, идващи в България за грандиозното шоу на Димитър Бербатов и Луиш Фиго. БФС закупи 1000 билета за мача на 14 юни и ще ги подари на деца от школите. Така едновременно талантите ще получат голямо вдъхновение, а с дарението ще бъде подкрепена и каузата на фондация "Димитър Бербатов" - успелите деца на България в областите на изкуствата, науката и спорта.

bnt avatar logo
от Източник: БТА
15:25, 02.06.2017
Чете се за: 00:29 мин.
У нас
бфс подари деца 1000 билета мача бербатов

Рекордьорът по голове за националния отбор на България организира благотворителния мач чрез своята фондация. Неговият отбор United Stars ще се изправи срещу отбора на носителя на "Златната топка" Луиш Фиго на 14 юни от 20 часа на Националния стадион "Васил Левски".
Президентът на БФС Борислав Михайлов също подкрепя каузата на Бербатов и ще присъства на големия мач на 14 юни на "Васил Левски", призовавайки трибуните да се напълнят.

"За нас е изключително важно да подкрепим каузата на Димитър, който вече е заслужил своето славно място в историята на българския футбол. Националният стадион трябва да е пълен в шоуто на 14 юни и то най-вече с деца, които да се докоснат до големите имена на тази игра и да усетят любовта към футбола", коментира Борислав Михайлов.

Представителите на школите могат да направят своите заявки за билети на адрес unitedstars@dberbatov.org най-късно до 7 юни, уточниха от пресслужбата на БФС.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Гърция се е върнала към икономически растеж в началото на 2017 г.
Гърция се е върнала към икономически растеж в началото на 2017 г.
Шестима души са обвинени в Русе за незаконни банкови трансфери
Шестима души са обвинени в Русе за незаконни банкови трансфери