НОВИНИ

Българският представител в Евровизия Кристиан Костов замина за Украйна

Българската делегация за Евровизия 2017 замина днес по обяд за Киев, Украйна. Въпреки, че отпътуването на екипа не беше обявено публично, ревностните фенове на българския представител в конкурса - Кристиан Костов, го очакваха на Терминал 1 още от сутринта.

Благой Цицелков
от Благой Цицелков
18:24, 02.05.2017
Чете се за: 00:39 мин.
У нас

За ревностните фенове на Кристиан Костов и този път не беше трудно да го открият, за да му пожелаят успех в Киев.

Кристиан Костов: Много мило от тяхна страна и много се радвам от този факт, че намират време да ме изпращат, те сега трябва да са на училище, обаче...

БНТ: За какво ще си мислиш по пътя към Киев?

Кристиан Костов: За нищо, ще спя... Реших да не мисля, просто да се забавлявам, репетирах прекалено много и няма причина да не съм сигурен в себе си. Искаме да покажем на целия свят, че България може да спечели Евровизия.
;

Крис признава, че няма търпение да се види със семейството си, което го очаква в Киев. Заради многото работа в навечерието на конкурса, той не ги е виждал от четири месеца. Цената обаче си заслужава, според младия изпълнител.

Йоана Левиева-Сойър, ръководител на българската делегация на Евровизия-БНТ: Отиваме с надежда да се представим възможно най-добре до тук за България. Готови сме! Крис: Отиваме да спечелим Евровозия!!!

62-ото издание на най-престижния музикален конкурс в Европа ще се проведе между 9-ти и 14-ти май в Киев, Украйна. България ще се представи на втория полуфинал на 11-ти май. На 13-ти е финалният концерт, на който отиват само най-добрите.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Опасност от нулев сезон за операта в Пловдив
Опасност от нулев сезон за операта в Пловдив
Каракачанов за бъдещия кабинет: Ще има изненади
Каракачанов за бъдещия кабинет: Ще има изненади