НОВИНИ

Отново агресия на пътя - пребиха френски фоторепортер след скандал в София

Френският фоторепортер беше пребит от български шофьор след скандал на пътя в квартал Подуяне. Пиер Марсо работи на свободна практика и живее в България с приятелката си от години и работи за световни медии като "Ню Йорк Таймс", "Ройтерс" и "Шпигел".

Виктор Дремсизов
от Виктор Дремсизов
19:58, 15.06.2016
Чете се за: 00:27 мин.
У нас

След инцидента Пиер се обажда на приятелката си и двамата заедно отиват в 5-то РПУ. Пред полицията той обяснява, че колата му е застигната от побойника на кръстовището на улица "Марин Дринов" и "Асен Златаров". Френският фоторепортер е с наранявания в областта на главата и шията и е настанен за лечение в УМБАЛ.

Малко след инцидента полицията успява да залови 30-годишният извършител и той е задържан за 24 часа. Ето какво сподели и приятелката на Пиер.

Бoряна Кацарова: След като аз дойдох, което ми отне едни 15 минути го качих като го видях колко е пребит. Качих го в колата и го закарах в 5-то РПУ, където извикаха линейка и го закараха в ИСУЛ, за да се погрижат за раните му. Оставих го, го беше на системи със зашити вече по лицето рани и се надявам да няма сериозни последствия, защото той е загубил съзнание за достатъчно време.
Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Изложба в памет на Христо Бараковски
Изложба в памет на Христо Бараковски
Продават ли вносни кайсии за български
Продават ли вносни кайсии за български