НОВИНИ

Стефан Данаилов се завърна на театралната сцена

Стефан Данаилов се завръща на театралната сцена след дългогодишно отсъствие. Тези вечер публиката в Народния театър го аплодира в премиерата на "Актрисата". Освен актьор Стефан Далаилов е и постановчик на спектакъла.

Айше Сали
от Айше Сали
21:08, 07.06.2019
Чете се за: 00:38 мин.
Още

Бурни аплодисменти в началото и на финала на представлението бяха част от емоцията, защото срещата със Стефан Данаилов е среща с любимия актьор на България. В залата видяхме неговите студенти, приятели и много общественици, които по традиция дойдоха да уважат неговата премиера.

Колко силна може да е магията на театъра? Това е въпросът, чийто отговор търси тази много свежа и забавна комедия. В нея Стефан Данаилов си партнира с Аня Пенчева, Кирил Ефремов, Ненчо Илчев, Павел Иванов и Иван Панев.

Стефан Данаилов: Хората ми казаха, че искат да ме видят на сцената. И аз им обещах, че тази година ще дойда на сцена, ако трябва и с инвалидна количка ще бъде, но ще играя пред тях. Първо ми хареса пиесата, второ ми хареса ролята, защото тя не е централна. Имам три сцени, които във всяко състояние мога да ги изиграя и ми е много приятно. Освен това поканих актьори, които са бивши мои студенти.


;

Следващият път, когато ще можем да гледаме Стефан Данаилов в ролята на застаряващ годеник на "Актрисата" е 18 юни, а на 8 и 9 юли представлението ще бъде играно на открито като част от програмата на "Театър пред театъра".

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Два сигнала в прокуратурата заради унищожения паметник на културата в Пловдив
Два сигнала в прокуратурата заради унищожения паметник на културата в Пловдив
Учени от БАН и СУ се специализират в производството на прозрачно OLED фолио
Учени от БАН и СУ се специализират в производството на прозрачно OLED фолио