Стефан Данаилов се завърна на театралната сцена

Стефан Данаилов се завръща на театралната сцена след дългогодишно отсъствие. Тези вечер публиката в Народния театър го аплодира в премиерата на "Актрисата". Освен актьор Стефан Далаилов е и постановчик на спектакъла.

Айше Сали
от Айше Сали
21:08, 07.06.2019
Чете се за: 00:38 мин.
Още

Бурни аплодисменти в началото и на финала на представлението бяха част от емоцията, защото срещата със Стефан Данаилов е среща с любимия актьор на България. В залата видяхме неговите студенти, приятели и много общественици, които по традиция дойдоха да уважат неговата премиера.

Колко силна може да е магията на театъра? Това е въпросът, чийто отговор търси тази много свежа и забавна комедия. В нея Стефан Данаилов си партнира с Аня Пенчева, Кирил Ефремов, Ненчо Илчев, Павел Иванов и Иван Панев.

Стефан Данаилов: Хората ми казаха, че искат да ме видят на сцената. И аз им обещах, че тази година ще дойда на сцена, ако трябва и с инвалидна количка ще бъде, но ще играя пред тях. Първо ми хареса пиесата, второ ми хареса ролята, защото тя не е централна. Имам три сцени, които във всяко състояние мога да ги изиграя и ми е много приятно. Освен това поканих актьори, които са бивши мои студенти.


;

Следващият път, когато ще можем да гледаме Стефан Данаилов в ролята на застаряващ годеник на "Актрисата" е 18 юни, а на 8 и 9 юли представлението ще бъде играно на открито като част от програмата на "Театър пред театъра".

Свали приложението BNТ News
Свали приложението BNТ News
Топ 24
Най-четени
Два сигнала в прокуратурата заради унищожения паметник на културата в Пловдив
Два сигнала в прокуратурата заради унищожения паметник на културата в Пловдив
Учени от БАН и СУ се специализират в производството на прозрачно OLED фолио
Учени от БАН и СУ се специализират в производството на прозрачно OLED фолио