НОВИНИ

Балъков е доволен от представянето на ЦСКА 1948 (ВИДЕО)

bnt avatar logo
от Димитър Русев , Източник: БНР
17:13, 11.02.2021
Чете се за: 01:15 мин.
Футбол
балъков доволен представянето цска 1948 видео

Главният мениджър на ЦСКА 1948 - Красимир Балъков заяви, че има от какво да бъде доволен от представянето на отбора през есенния дял от шампионата. "Червените" заемат шестото място в първенството преди старта на пролетния полусезон.

"Донякъде можем да бъдем доволни от представянето на тима. Мисля, че в началото имахме леки затруднения, после се пооправихме. Като цяло смятам, че сме на верен път. Винаги може и по-добре, но затова има и втори сезон", коментира Балъков за клубната телевизия.

"През есента имахме една силна серия от мача с Етър, който започна, през Ботев (Пловдив), Славия като резултати. Мачът срещу Берое в София също беше доста добър. От самото начало сме поставили конкретни цели. Играем всеки мач за победа, независимо че в края на мача има и загуби. Анализираме загубите и качваме нивото с всеки изминал мач. Има много неща да коригираме, има и хубави неща, но като цяло трябва да работим изключително много в двете фази и двата елемента, които за българския футбол като цяло не са много добре - физиката и тактиката. Отделяме изключително много време на тези елементи, тъй като имаме много млади футболисти", каза още той.

ЦСКА 1948 ще продължи да налага млади български футболисти, въпреки колебанието в представянето им.

"Младият футболист има възход и падение по време на неговото развитие, но като цяло мисля, че младите вдигнаха своето лично ниво като такива и смятам, че следващия сезон ще покажат още по-добри игри.

В българското първенство много малко отбори залагат на български футболисти, така че смятам, че ние с този модел, който имаме, ще бъдем един от кандидатите за избор на национални състезатели. Българският футбол започва рестарт и ние като отбор и начин на мислене сме пример за този рестарт. Разбира се, не можем да сме само ние, трябва и други клубове, които милеят за българския футбол. Ние сме един клуб, който дава началото на нещо ново", каза още главният мениджър на столичани", заяви Балъков.

Първият официален мач на ЦСКА 1948 за годината е домакинството в неделя срещу Царско село.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Хванаха кой изхвърля битови отпадъци в защитената местност „Ятата" край Варна (ВИДЕО)
Хванаха кой изхвърля битови отпадъци в защитената местност „Ятата" край Варна (ВИДЕО)
Валентин Антов с втори шанс да дебютира в Серия "А"
Валентин Антов с втори шанс да дебютира в Серия "А"