НОВИНИ

Бербатов посочи предизвикателство пред Солскяер заради Роналдо

Димитър Бербатов
Снимка: БГНЕС
bnt avatar logo
от БНТ
10:38, 17.09.2021
Чете се за: 02:22 мин.
Спорт
Слушай новината

Бившият футболист на Манчестър Юнайтед Димитър Бербатов посочи, че пред мениджъра на тима Оле Гунар Солскяер има сериозно предизвикателство, след като в тима се завърна Кристиано Роналдо.

Бившият български национал смята, че треньорът трудно ще може да направи всички футболисти щастливи, особено ако се налага да ги оставя на пейката за сметка на голямата си звезда.

„Не съм изненадан от незабавния ефект, който Роналдо имаше върху Манчестър Юнайтед. Това само ще се подобрява с течение на сезона. Няма как да се спори с неговите голове и аурата, която има за отбора. Ще бъде интересно да се види как Оле Гунар Солскяер ще запази щастието у останалите играчи“, коментира Димитър Бербатов.

Кристиано Роналдо се завърна в Манчестър Юнайтед през лятото, след като съблече фланелката на Ювентус.

„Треньорът ще трябва да реши как ще използва Единсон Кавани и Антони Марсиал. Когато ръководиш талантлив отбор се появява проблемът с играчите, които ще изпитват трудности да играят“, коментира още бившият нападател на Манчестър Юнайтед.

Според Димитър Бербатов най-разочарован в това отношение може би ще бъде Единсон Кавани. Българинът смята, че Оле Гунар Солскяер трябва да говори с уругваеца, за да изяснят бъдещето му по-рано, отколкото по-късно.

„Надявам се Оле да проведе честен разговор с него за плановете си за отбора. Като играч в неговата ситуация, би трябва да проявява разбиране за мениджърската работа, защото трябва да извади най-доброто от тима, но футболистът винаги иска да играе и остава недоволен, ако бъде оставен резерва“, написа още Димитър Бербатов в своята колонка за една от големите компании за спортни залози.

Последвайте нашата общност "Спорт по БНТ" във Viber!

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Женският „Отбор на надеждата“ е на полуфинал на Европейското в Нидерландия
Женският „Отбор на надеждата“ е на полуфинал на Европейското в Нидерландия
Зам. здравният министър: Имало е възможност висши служители да бъдат подслушвани в болница "Лозенец"
Зам. здравният министър: Имало е възможност висши служители да бъдат подслушвани в болница "Лозенец"