НОВИНИ

Дамбраускас: Няма отбор, от който да се страхуваме

валдас дамбраускас доволен съм лесни мачове шампионска лига
bnt avatar logo
от БНТ
05:31, 29.07.2021
Чете се за: 01:47 мин.
Спорт
Слушай новината

Старши треньорът на Лудогорец Валдас Дамбраускас не смята, че отборът му трябва да се притеснява от следващия съперник в Шампионската лига - Олимпиакос. Наставникът коментира победата над Мура с 3:1 от втория квалификационен кръг на турнира.

"Беше много трудно. На моменти ни липсваше острота. В Шампионската лига няма как да очакваш нещо друго. Реагирахме добре след техния гол, особено второто попадение обърна мача. Това бяха два много добри мача за нашия тим. Мура ни накара да се чувстваме некомфортно, оказаха ни голям отпор и не се отказаха", сподели треньорът на българския шампион.

"Ние търсим владение на топката, да атакуваме и държим нещата под контрол. Щастлив съм, че вкарахме три гола. Опитваме се да доминираме с топката, но в двубоите от Шампионската лига трябва да сме още по-добри. Ману се появи в края и съм радостен, че имаме играчи, които могат да влязат от пейката и да се разпишат", добави Валдас Дамбраускас.

"Не смятам, че отборът на Олимпиакос е чак толкова голямо препятствие. Ние всички знаем какъв е този отбор, но първо ще трябва да се подготвим за мача в събота. Бих казал, че няма отбор, от който да се страхуваме", добави още треньорът.

В събота, 31 юли, Лудогорец посреща ЦСКА 1948 в мач от втория кръг на родния шампионат. Срещата е от 21.00 часа.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Престижно класиране за дебютантката Селин Али
Престижно класиране за дебютантката Селин Али
Гимнастическият жаргон и "загубването във въздуха" на Симон Байлс
Гимнастическият жаргон и "загубването във въздуха" на Симон Байлс