НОВИНИ

Франческо Кадеду: Можем да обърнем серията и да се класираме за финал

Дея спорт победи драматично ЦСКА с 3:2 гейма в третия мач между двата тима от полуфиналния плейоф в Супер Волей. Така бургазлии останаха в серията и я завързаха.

франческо кадеду щастлив съм винаги получавам играчите искам
Снимка: startphoto.bg
bnt avatar logo
от БНТ
23:10, 09.04.2024
Чете се за: 01:32 мин.
Спорт
Слушай новината

Дея спорт победи драматично ЦСКА с 3:2 гейма в третия мач между двата тима от полуфиналния плейоф в Супер Волей. Така бургазлии останаха в серията и я завързаха. Плейофът продължава с четвърти мач, който ще бъде на 12 април от 19:00 часа в столичната зала „Христо Ботев“.

Старши треньорът на Дея Франческо Кадеду заяви след успеха, че тимът му може да вкара серията в пети решителен мач в Бургас.

„Не играхме особено добре с изключение на четвъртия и петия гейм. Бяхме по-добри в първия мач, когато загубихме. Това е волейболът - не успяхме да покажем най-доброто от нашите качества, а понякога играеш добре и губиш. Днешната победа все още нищо не означава. Целта ни е да върнем серията в Бургас и да спечелим, за да се класираме на финал“, коментира Кадеду след двубоя.

„Моите играчи могат да играят под напрежение, те имат средна възраст около 35 години, играли са на Олимпиади. Сега трябва да се концентрираме и да се опитаме да играем, както го направихме в първия мач. През миналия сезон Нефтохимик го направи, обърна серия от 0-2 загуби. Можем и ние да го направим“, категоричен е специалистът.

Последвайте нашия канал "Спорт по БНТ" във Viber

Последвайте ни и във Фейсбук, за да сте винаги в час с последните спортни новини

Намерете БНТ в социалните мрежи: Instagram, Facebook, LinkedIn, TikTok

Гледайте НА ЖИВО спорт безплатно на:

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Мистерия: Откъде идва задушливата миризма в Карнобат
Мистерия: Откъде идва задушливата миризма в Карнобат
60-годишна жена даде 30 000 лв. на ало измамници
60-годишна жена даде 30 000 лв. на ало измамници