НОВИНИ

Ивайло Петев: Срамна загуба за нас

Ивайло Петев
Снимка: Startphoto.bg
bnt avatar logo
от БНТ , Източник: БТА
12:46, 15.07.2023
Чете се за: 02:27 мин.
Спорт
Слушай новината

Старши треньорът на Лудогорец Ивайло Петев изрази разочарованието си след поражението с 1:3 от Крумовград на старта на новия сезон в Първа лига.

"Допуснахме изключително наивни три гола и изтървахме около 15 - това е разликата. Имаме доста играчи на Лудогорец и ако тези, които влязоха днес, не могат да защитят фланелката... Всеки един ще получи своя шанс. Разликата обаче беше в головете, а не в положенията. Срамна загуба за нас", лаконичен бе Петев след срещата.

Той насърчи играчите си да имат по високи цели.

"Още в първата минута имахме 100-процентово положение, но го изтървахме. При първото статично положение допуснахме изключително елементарен гол. Втора ситуация - подценяване и втори гол и видяхте как се разви мачът. Надпреварвахме се кой ще изтърве повече в нападение. Лошо, неприятно, срамно. Така мога да дам определение за мача. Когато си футболист на Лудогорец, трябва да имаш високи цели. Ако не можеш да играеш под напрежение и всеки един мач да играеш за победа, явно някъде сме сбъркали", каза още наставникът на тима.

Петев обърна внимание и на предстоящия реванш от първия квалификационен кръг на Шампионската лига срещу първенеца на Косово Балкани, след като "орлите" загубиха първия двубой с 0:2 като гост.

"Трябва да играем на предела на нашите възможности и да съумеем да вкараме ситуациите, които ще имаме, защото съм сигурен, че ще ги имаме. В предния мач създадохме 3-4 положения, които не успяхме да реализираме. Трябва да излязат 11 войници и да се борят като лъвове", завърши Ивайло Петев.

Последвайте нашия канал "Спорт по БНТ" във Viber

Последвайте ни и във Фейсбук, за да сте винаги в час с последните спортни новини

Намерете БНТ в социалните мрежи: Instagram, Facebook, LinkedIn, TikTok

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
ЕС определи 15 юли за Ден в памет на жертвите на климатичните промени
ЕС определи 15 юли за Ден в памет на жертвите на климатичните промени
Ограничения в движението по АМ "Тракия" при Нова Загора - въведен е обходен маршрут
Ограничения в движението по АМ "Тракия" при Нова Загора - въведен е обходен маршрут