НОВИНИ

Джавад Ел Джемили пред БНТ: Апоел Беер Шева е силен отбор, но мисля, че може да ги отстраним

джавад джемили бнт апоел беер шева силен отбор мисля отстраним
bnt avatar logo
от БНТ
14:45, 10.08.2023
Чете се за: 02:05 мин.
Спорт
Слушай новината

Играчът на Левски Джавад Ел Джемили застана пред камерата на БНТ, за да сподели очаквания си преди първия двубой срещу израелския Апоел Беер Шева в третия квалификационен кръг на Лигата на конференциите.

Роденият в Барселона футболист увери, че фокусът на "сините" е насочен изцяло към съперника, а самият той вярва в шансовете на родния тим да отстрани вицешампионите на Израел.

"Много съм доволен от начина, по който се развиват нещата за нас в Европа. Тренираме здраво за този турнир, фокусът ни върху тези мачове е много голям. Треньорът ни говори много и създал много добри връзки между играчите. Отстранихме Шкупи, защото бяхме много добре подготвени", заяви Ел Джемили

"Сега фокусът ни пада върху Апоел. Това е силен отбор, но не мисля, че е невъзможно да го елиминираме. Ние се концентрираме върху нашата игра, имаме силни халфове и момчета, които могат да вкарват. Сигурен съм, че може да победим всеки съперник. Апоел има по-различно ниво от Шкупи. Те са по-силни физически, но мисля, че можем да ги отстраним", сподели още 20-годишното крило, който пристигна на "Герена" в началото на календарната година.

Първият дуел между Апоел Беер Шева и Левски е на израелска земя и ще се изиграе тази вечер от 20:30 часа българско време.

Последвайте нашия канал "Спорт по БНТ" във Viber

Последвайте ни и във Фейсбук, за да сте винаги в час с последните спортни новини

Намерете БНТ в социалните мрежи: Instagram, Facebook, LinkedIn, TikTok

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Емил Велев пред БНТ: Левски притежава по-добри качества от Апоел Беер Шева
Емил Велев пред БНТ: Левски притежава по-добри качества от Апоел Беер Шева
Спартак Плевен привлече още един американец
Спартак Плевен привлече още един американец