НОВИНИ

Конте: Когато не вкараш, няма как да спечелиш

Борил Гочев
от Борил Гочев
13:21, 10.12.2020
Чете се за: 00:39 мин.
Футбол
конте вкараш спечелиш

Италианският специалист, който е начело на Интер обяви, че е останал изключително след отпадането на неговия тим от европейските клубни турнири през този сезон.

"Нерадзурите" останаха последни в група "В" на Шампионската лига, след като в решаващия си мач снощи стигнаха само до 0:0 срещу гостуващия Шахтьор.

Ако съставът от Милано беше спечелил срещата, те щяха да продължат към следващия етап за сметка на Борусия (Мьонхенгладбах).

"Разочарованието е голямо, защото имахме положения, но когато не вкараш, не можеш и да спечелиш. Шахтьор промени тактиката си, за да ни неутрализира. През миналата година ги победихме с 5:0, именно затова те и смениха системата си и този път това проработи за тях", каза Конте.

"Трябва да анализираме всичко на спокойна глава, а не след веднага отпадане като това. Има много съжаление и разочарование. Не мисля, че ни липсваше желание, концентрация и агресивност. Просто ни липсваше гола и то не само в този мач, но и през цялата ни кампания в Шампионската лига.
Мисля, че отборът даде всичко от себе си. Играчите направиха необходимото. Невероятно е, че доминирахме 180 минути срещу Шахтьор, но не успяхме да вкараме нито един гол и в двата мача", добави треньорът на Интер.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Месинджърът на Фейсбук се срина, проблеми и при Инстаграм и Туитър
Месинджърът на Фейсбук се срина, проблеми и при Инстаграм и Туитър
Почина бившият депутат от БЗНС Георги Пинчев
Почина бившият депутат от БЗНС Георги Пинчев