НОВИНИ

Куман доволен от подкрепата на Лапорта

Борил Гочев
от Борил Гочев
11:30, 05.06.2021
Чете се за: 01:32 мин.
Спорт
куман доволен подкрепата лапорта
Слушай новината

Старши-треньорът на Барселона Роналд Куман изрази задоволството си от подкрепата на президента на "каталунците" Жоан Лапорта, който взе решение да остави нидерландеца начело на отбора и през следващия сезон.

Наставникът използва социалните мрежи, за да сподели първите си впечатления, след като стана ясно, че той ще продължи да ръководи Барса.

"С облекчение казвам, че моите играчи и щаб вече могат напълно да се фокусират върху новия сезон. Последните няколко седмици бяха напрегнати, но съм доволен, че президентът Жоан Лапорта изрази своята подкрепа към мен и така спокойствието беше възстановено. Фокусът на всички в клуба си остава същият: изграждането на печеливш Барса и постигането на успехи! #Форца Барса", написа Куман.

Нидерландският специалист застана начело на каталунския гранд през август миналата година и в първия си сезон начело изведе отбора до триумф в турнира за Купата на краля.

В Ла Лига и Шампионската лига обаче Барселона показа колебливи игри, които поставиха под съмнение бъдещето на Куман. Изглежда обаче 58-годишният треньор е получил още един шанс да се докаже.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
МРРБ търси начини да разплати над 600 млн. лв. на строителни фирми за ремонти на пътища
МРРБ търси начини да разплати над 600 млн. лв. на строителни фирми за ремонти на пътища
Жена е обгазена при пожар в село Боянци
Жена е обгазена при пожар в село Боянци