НОВИНИ

Лампард: Не виждам проблем, че не се видях с Абрамович

Борил Гочев
от Борил Гочев
13:43, 29.10.2020
Чете се за: 00:44 мин.
Футбол
лампард виждам проблем видях абрамович

Наставникът на "сините" призна, че собственикът на клуба Роман Абрамович не се е свързал по никакъв начин с него преди или след мача от Шампионската лига срещу Краснодар в сряда.

Руският собственик на Челси беше на трибуните на стадион "Краснодар" за да наблюдава своя тим за първи път от година и половина насам, като беше един от 11 000 зрители, които имаха възможност да наблюдават срещата на живо.

Както, може би, знаете Абрамович спря да посещава "Стамфорд Бридж" през 2018-та година, заради проблеми със своята виза. Това на практика означава, че собственикът на Челси за последно е присъствал на мач на своя отбор във финала на Лига Европа срещу Арсенал в Баку през 2018 г.

Въпреки че руският олигарх с израелски паспорт беше вчера на стадиона, той не е изразил желание да се срещне с треньора Франк Лампард. Самият наставник на "сините" пък заяви, че той не вижда никакъв проблем в това.

“Неговото присъствие тук е приятен бонус за мен и за отбора. Много съм доволен от това, че показахме добър футбол, така смятам. Винаги усещам поддръжката на собственика и клуба, без значение дали той присъства на мачовете или не. Няколко наши служители разговаряха с него, но когато се отправих към съблекалнята, вече го нямаше”, каза Лампард, цитиран от ВВС.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
БЛС набира доброволци - студенти по медицина
БЛС набира доброволци - студенти по медицина
Емил Велев: Тотална грешка ще е назначението на Стоянович в Левски
Емил Велев: Тотална грешка ще е назначението на Стоянович в Левски