НОВИНИ

Манчини: През първата част действахме почти перфектно

Борил Гочев
от Борил Гочев
13:52, 26.03.2021
Чете се за: 00:46 мин.
Футбол
манчини първата част действахме почти перфектно

Селекционерът на Италия Роберто Манчини остана доволен от победата над Северна Ирландия, която даде чудесен старт на неговия тим в квалификациите за Мондиал 2022 в Катар.

Успехът също така беше 11-ти поред за Манчини като наставник на "Скуадрата" в квалификационен мач, като неговата успеваемост, на практика, в подобни срещи е 100%.

"Не бяхме играли пет месеца. Първото полувреме много ми хареса, действахме почти перфектно. Трябваше да вкараме повече голове, за да си улесним задачата. След почивката обаче се отпуснахме и с момчетата ще трябва да си поговорим, защото допуснахме доста грешки."Имобиле и Локатели се справиха добре. За Чиро, както и за всеки нападател, головете са най-важни. Радвам се за него и се надявам другите ни офанзивни футболисти също да бележат редовно. Знаехме, че Северна Ирландия няма да се предаде. Те са физически много здрав отбор. Ние също си създадохме проблеми с грешките през второто полувреме. Тогава започнахме да движим топката по-бавно, а това не трябваше да се случва", каза още наставникът на Италия.

Така италианците оглавиха подреждането в нашата група "С", заедно със състава на Швейцария, който, както знаете, победи България с 3:1 като гост.

Следващият мач на "Скуадра Адзура" е в неделя, когато Манчини и компания пристигат в София за среща с трикольортие. Двубоят на Националния стадион "Васил Левски" започва в 21.45 часа и ще може да го проследите НА ЖИВО по БНТ1!

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Двама мъже бяха задържани за нелегално прекарване на имигранти
Двама мъже бяха задържани за нелегално прекарване на имигранти
Луис Енрике: Не съм доволен от резултата
Луис Енрике: Не съм доволен от резултата