НОВИНИ

Моуриньо: По-добрият отбор загуби

Борил Гочев
от Борил Гочев
12:21, 17.12.2020
Чете се за: 00:57 мин.
Футбол
моуриньо добрият отбор загуби

Португалският наставник на Тотнъм разкритикува поведението на колегата си Юрген Клоп на тъчлинията след поражението на неговия тим от Ливърпул с 1:2 на „Анфилд“ след късно попадение на Роберто Фирмино.

Победата изведе „червените“ еднолично начело в таблицата на Висшата лига, след като двата тима влязоха в дербито с равен брой точки, като по-добрата голова разлика на Тотнъм им даваше леко предимство.

След последния съдийски сигнал двамата специалисти влязоха в лек спор покрай страничната линия, а Моуриньо разкри какво са си казали с Клоп.

„Казах на Клоп, че по-добрият отбор загуби и той не се съгласи с мен, но това е негово мнение – ако аз се държа по този начин начин на тъчлинията, няма да съм тук. Това е емоционално? По една или друга причина съм различен“, започна португалецът.

Специалния бе доста разочарован от факта, че неговия тим е пропуснал твърде много шансове да си тръгне с трите точки.

„Бяхме близо до победата, да, не толкова близо до равенство – бяхме близо до победата, но пропуснахме своите шансове, имахме положения, контролирахме двубоя – равенството щеше да бъде лош резултат – така че може да си представите как се чувстваме след загуба. Много добро представяне, разбира се, направихме грешки, трябва да подобрим някои неща, много несправедлив резултат.

Моят отбор ми каза, че съм прав, когато казах в началото на сезона, че излизаме всеки мач за победа. Играхме срещу шампиона на техен стадион и имахме най-добрите положения да спечелим. Тимът беше брилянтен. Днес Ливърпул не изглеждаше като отбор, който е шампион, европейски шампион, световен шампион – тази разлика не беше на терена", допълни Жозе Моуриньо.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Владо Николов: Гневен съм! По-добре в залите, отколкото в препълнените магазини
Владо Николов: Гневен съм! По-добре в залите, отколкото в препълнените магазини
"Синя" светлина в тунела! Левски намали дълговете си с 3 млн. лв.
"Синя" светлина в тунела! Левски намали дълговете си с 3 млн. лв.