НОВИНИ

Неманя Миланович: Днес имахме късмет

Неманя Миланович
Снимка: Startphoto.bg
bnt avatar logo
от БНТ
12:39, 15.07.2023
Чете се за: 02:20 мин.
Спорт
Слушай новината

Старши треньорът на новака в Първа лига Крумовград Неманя Миланович призна, че отборът му е имал късмет, за да достигне до историческата си първа победа в елита срещу шампиона Лудогорец още на старта на новия шампионат.

"Трябва да бъдем честни - Лудогорец беше по-добрият отбор днес. Те създадоха много повече положения и владееха повече топката. Ние обаче направихме това, което можахме и се борихме здраво в защита. Много от моите играчи още не са готови напълно физически, защото се присъединиха късно към нашия тим и трябва да признаем, че днес имахме късмет", започна Миланович.

Той призна, че отборът няма какво да губи в сблъсъците с грандовете.

"Ще мислим мач за мач. Имаме трудна програма - днес играхме срещу Лудогорец, а в следващия кръг ще срещнем ЦСКА - това са двата най-добри отбора в България. Днес нямахме какво да губим и така ще бъде и в следващия ни двубой. Трябва да продължаваме да работим и да вървим крачка по крачка", каза още наставникът.

Сърбинът е доволен от групата с футболисти, с която разполага.

"Мисля, че играчите, с които разполагаме в момента, са достатъчни. Имаме 24-25 футболисти, но във футбола никога не се знае - може още някой да се присъедини към нас. Аз обаче считам, че тази група от състезатели е напълно достатъчна. Обстановката в Пловдив ми е позната от работата ми във втория отбор на Ботев (Пловдив). Благодарим на Ботев за условията, които ни предоставят, за да играем домакинските си мачове тук", завърши Неманя Миланович.

Последвайте нашия канал "Спорт по БНТ" във Viber

Последвайте ни и във Фейсбук, за да сте винаги в час с последните спортни новини

Намерете БНТ в социалните мрежи: Instagram, Facebook, LinkedIn, TikTok

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Ограничения в движението по АМ "Тракия" при Нова Загора - въведен е обходен маршрут
Ограничения в движението по АМ "Тракия" при Нова Загора - въведен е обходен маршрут
Локомотив София се подсили с полузащитник
Локомотив София се подсили с полузащитник