НОВИНИ

ПФК Арда изказаха своята подкрепа към Александър Тунчев и Ивайло Петков

Борил Гочев
от Борил Гочев
16:03, 17.09.2023
Чете се за: 02:15 мин.
Спорт
пфк арда изказаха своята подкрепа александър тунчев ивайло петков
Снимка: БТА
Слушай новината

Ръководството на ПФК Арда публикува официална позиция на своя сайт, в която изказа подкрепата към работата на старши треньора Александър Тунчев и тази на изпълнителния директор Ивайло Петков.

Кърджалии отрекоха категорично, че обмислят да освободят и двамата от постовете, които заемат и заявиха, че "отборът върви в правилна посока".

Ето я и позицията на ПФК Арда:

"Ръководството на ПФК Арда категорично опровергава слуховете, според които спортният директор Ивайло Петков и старши треньорът Александър Тунчев ще бъдат освободени. Ние, като ръководство заставаме плътно зад тях и ги подкрепяме във всеки един момент. Разчитаме на двамата, които се справят с поставените задачи и цели. Напълно сме наясно от къде идват тези атаки, но на нашите „доброжелатели“ ще им кажем, че нещата им няма да се получат. Отборът върви в правилна посока, направихме трансфери на футболисти извън България, привлякохме нови на тяхно място и успехите тепърва предстоят. Ивайло Петков има пълен картбланш относно трансферите, както и Александър Тунчев при избора на титулярен състав. Надяваме се, че по този начин ще внесем необходимото спокойствие сред Вас и заедно ще се радваме на предстоящите успехи на Арда"

Към този момент Арда Кърджали заема 7-о място в класирането на Първа лига с актив от 13 точки след първите си седем срещи. В последния двубой пък тимът срази убедително с 4:0 у дома Ботев Враца.

Последвайте нашия канал "Спорт по БНТ" във Viber

Последвайте ни и във Фейсбук, за да сте винаги в час с последните спортни новини

Намерете БНТ в социалните мрежи: Instagram, Facebook, LinkedIn, TikTok

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Мария Гигова беше удостоена с приза "Меглена Михайлова"
Мария Гигова беше удостоена с приза "Меглена Михайлова"
Урсула фон дер Лайен: Италия и Лампедуза могат да разчитат на Европа
Урсула фон дер Лайен: Италия и Лампедуза могат да разчитат на Европа