НОВИНИ

Рамадан Аталай, ДПС: Пеевски е диалогичен човек, можеше да седнат с Петков и да се разберат кой е виновен и кой не

bnt avatar logo
от БНТ
09:03, 23.06.2022
Чете се за: 01:22 мин.
У нас
Слушай новината

Делян Пеевски е диалогичен човек, за разлика от господин Петков - можеше да седнат и да си направят един разговор и да се разберат кой е виновен, кой не. Така Рамадан Аталай от ДПС коментира твърденията на премиера в оставка Кирил Петков за намесата на Делян Пеевски при свалянето на кабинета.

Аталай уточни, че при вчерашния вот на недоверие той е гласувал в подкрепа на вота, но системата в пленарната зала отчела друго.

"Нямаше объркване, най-малко аз мога да объркам нещата, но системата отчете погрешно. Но ми направи интересно впечатление - когато излязох на трибуната да обявя, че системата е обявила погрешно, всички - от "Да България", от "Продължаваме промяната"...всички ръкопляскаха. И останах с впечатление, че и те са сгрешили. И си представих - представяте ли си, че всички са гласували за оставката на правителството", заяви той.

Преди началото на парламентарното заседание Аталай заяви, че групата на ДПС е на линия и вярва, че всички, които смятат, че институциите трябва да работят, така че да са полезни на обществото, трябва да са в Народното събрание.

Гледайте повече теми от "Денят започва"

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Радостин Василев: Мястото на Боби Михайлов е по институции като ГДБОП
Радостин Василев: Мястото на Боби Михайлов е по институции като ГДБОП
Михал Камбарев, ПП: Ще направим усилия да съставим кабинет
Михал Камбарев, ПП: Ще направим усилия да съставим кабинет