НОВИНИ

Реал (Мадрид) пречупи Интер за първа победа в ШЛ, Рамос с гол № 100 за "белия балет"

bnt avatar logo
от Калоян Николов
09:17, 04.11.2020
Чете се за: 00:35 мин.
Шампионска лига
реал мадрид пречупи интер първа победа рамос гол 100 белия балет

Отборът на Реал (Мадрид) надигра у дома Интер с 3:2 в един от най-интригуващите двубои от програмата на Шампионска лига във вторник вечер.

Срещата от група "В" предложи много емоции и първи успех за Кралския клуб в тазгодишното издание на груповата фаза на надпреварата.

Възпитаниците на Зинедин Зидан търсеха първи успех след поражението у дома от Шахтьор Донецк с 2:3 и равенството 2:2 с Борусия Мьонхенгладбах, като поведоха чрез Карим Бензема в 25-та минута.

Малко след това Серхио Рамос с глава покачи на 2:0 със своя гол номер 100 за клуба, но „нерадзурите“ върнаха едно попадение до почивката чрез Лаутаро Мартинес.

Иван Перишич възстанови паритета в 68-та минута, а малко по-късно Мартинес отправи опасен изстрел, минал близо до дясната греда на Тибо Куртоа.

В крайна смека, „белият балет“ се поздрави с трите точки след точната интервенция на влезлия от пейката Родриго в 80-та минута.

Реал вече е на втора позиция с четири точки, на една от лидера Борусия (Мьонхенгладбах), който по-рано разгроми Шахтьор в Украйна с 6:0.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Първо изявление на Доналд Тръмп след изборите: Печелим навсякъде
Първо изявление на Доналд Тръмп след изборите: Печелим навсякъде
COVID-19 не пощади и Левски
COVID-19 не пощади и Левски