НОВИНИ

Роналд Куман: Не сме говорили за бъдещето ми

Борил Гочев
от Борил Гочев
10:18, 22.05.2021
Чете се за: 01:40 мин.
Спорт
роналд куман сме говорили бъдещето
Слушай новината

Нидерландския наставник на Барселона Роналд Куман заяви, че все още няма яснота относно бъдещето му като треньор на "каталунците".

Изявлението на бившия футболист идва само няколко дни, след като в пространството се появиха слухове, че той няма да продължи води Барса и през следващия сезон.

"През последната част от сезона не чувствах доверие от страна на клуба. Не сме говорили за моето бъдеще и разбирам, че ръководството има съмнения по повод резултатите. Наясно съм, че са необходими промени, за да се постигат победи. Ако клубът счита, че не съм подходящия човек за поста треньор, ще поговорим за това. Ще кажа мнението си по този повод.", заяви Куман.

Бившият наставник на националния отбор на Нидерландия допълни, че ще проведе разговори с ръководството след края на сезона.

"Докато не съм говорил с президента, не мога да отговарям на такива въпроси. Наистина не знам дали ще продължа да тренирам Барса. Уговорихме се да поговорим след края на сезона. Искам да изпълня докрай контракта си. Има неща, които трябва да се променят. При всички случаи, последната дума ще бъде за президента. Ще видим."

В последния кръг "блаугранас" ще се борят да запазят 3-то си място, след като вече изгубиха шансове да се борят за титлата.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Таско Ерменков: Едно обединение вляво е шанс за България
Таско Ерменков: Едно обединение вляво е шанс за България
ГЕРБ: Служебното правителство се превръща в предизборен щаб на президента Радев
ГЕРБ: Служебното правителство се превръща в предизборен щаб на президента Радев